PRO BONO

Pro bono publico, sædvanligvis forkortet til pro bono, er et latinsk udtryk som betyder: For det offentliges bedste.

Udtrykket bruges i forbindelse med frivilligt og ubetalt arbejde, som en tjeneste til det offentlige samfund.

Pro bono-arbejdet udføres af faguddannede-personer, som tilbyder deres tjenester for medmennesker, der normalt ikke kan finansiere sådanne ydelser.

HVAD ER PRO BONO?

Pro bono programmet på SmerteKlinikke, er muligheden for at få behandling næsten gratis. Jeg har valgt at omkring ca. hver 10 af mine klienter, kan modtager gratis behandling.

Hvorfor det ?

Psykoterapi og Hypnoterapi, er generelt uden statsstøtte, hvilket gør at der er en del af vores medmennesker, der har behov for og som ønsker psykoterapeutisk hjælp, men ikke har mulighed for at betale for dette.

Jeg ønsker at give en del af de mennesker, en mulighed for hjælp, udvikling og støtte.

 

HVEM KAN ANSØGE OM GRATIS BEHANDLING?

Alle kan ansøge om behandling under Pro bono programmet.

Men udgangspunktet er at du ikke selv har den fornødne økonomiske styrke, til at betale for behandlingen, der ofte koster mellem 1.700,- & 2.550,- pr. måned, så længe man er i behandling.

Lidt afhængig af hvilke udfordringer du kommer med, bliver du tilbudt mellem 4 - 8 gratis sammenhængende konsultationer.

Der skal altid ansøges skriftligt (e-mail) om at blive taget i betragtning under Pro bono programmet. Det er derfor ikke muligt at ringe, eller møde op til en visitation, og så bede om behandling under Pro bono programmet.

 

Ansøgningsfrister

Her kan du se datoen for næste gang, der kan fremsendes ansøgning om at komme i betragtning til gratis behandling, under Pro bono programmet.

Fristen for ansøgning på en specifik dato, er at ansøgningen skal være fremsendt i tidsrummet 00.00 og 23:59, den pågældende dag.

Ansøgninger der ikke er fremsendt på de særlige ansøgningsdage og inden for det angivne tidsrum, kommer ikke i betragtning.

SmerteKlinikken gemmer ikke Pro bono ansøgninger, så hvis du vil tages i betragtning, næste gang der er åbent for ansøgningsmuligheder, så skal du fremsende en ny ansøgning.

Hvis du ønsker at få besked, når der kommer ny dato for ansøgning til Pro Bono, kan du gå til SmerteKlinikkens Facebook side, hvor du kan vælge at "SYNES GODT OM" Klinikkens Facebook side - Så får du en notifikation (besked) næste gang der annonceres på Facebook med en ny dato for ansøgning til Pro Bono.

GÅ TIL FACEBOOKSIDE

2022:

Ingen fastlagt.

 

HVORDAN ANSØGER JEG?

Du ansøger om Pro bono, ved at fremsende en email til SmerteKlinikken (Vælg "Ansøg" nederst på siden).

Der er massiv søgning på Pro bono programmet, derfor er der særlige ansøgningskrav og helt specifikke datoer hvor der kan ansøges.

Ansøgninger der er fremsendt på andre datoer, kommer ikke i betragtning.

I højre side, fremgår det på hvilke datoer der kan fremsendes ansøgninger, for at komme i betragtning til behandling under Pro bono programmet.