Ondt i livet

 

At have ondt i livet, handler om alle de tanker, følelser, kropsfornemmelser og adfærdsmønstre, der ikke udvikler os som mennesker, eller som står i vejen for et levet og forløsende liv.

Citat:

"Det er umuligt, sagde tvivlen.

Det er farligt, sagde frygten.

Det er unødvendigt, sagde fornuften.

Gør det alligevel, sagde hjertet."

Ukendt!

HVEM FÅR ONDT I LIVET

Det kan alle mennesker få.

Omkring hver fjerde menneske, har på et eller andet tidspunkt i deres liv, søgt hjælp til større eller mindre psykiske problemer.

Der er også en stor gruppe, der ikke søger hjælp grundet manglende økonomi, det er flovt eller fordi de ikke ønsker eller ikke tør tale om deres problemer.

 

SYMPTOMERNE

Fornemmelsen af ikke at være god nok, ikke at slå til, ikke rigtigt at kunne nyde livet, ikke at være afholdt eller ikke at holde af sig selv.

Lyst til at isolerer sig, til ikke at komme ud i verden, tristhed, modløshed, søvnløshed, rastløshed, maglende appetit...

Når man får ondt i livet, kommer der ofte fysiske reaktioner, som uforklarlige smerter, kramper, problemer med fordøjelsen, manglende sexløst, kraftig overvægt, forskellige former for misbrug, udslæt, kløe....

 

 

SØG HJÆLP

Langt de fleste har brug for hjælp til at komme videre, når først de har fået ondt i livet.

Så uanset hvilke problemer med livet du måtte have og uanset hvilken årsag de bunder i, så søg hjælp.

Det er ikke sikkert at Center For Klinisk Hypnose & Psykoterapi skal være den der hjælper dig, men du skylder dig selv at forsøge at gøre noget.